top of page

We gaan aan de slag!In 2024 starten we met de bouw van Viertien. Binnenkort beginnen we daarom met het slopen van (een deel van) de huidige gebouwen aan Waterstraat 65. De sloop brengt de nodige werkzaamheden met zich mee. Gister vertelden we buurtbewoners en geïnteresseerden meer over deze werkzaamheden, op een inloopavond in het Atrium van Wiekendael. Onze buren.


Van Groningen Sloopwerken, de aannemer die voor de sloop verantwoordelijk zal zijn, vertelde op deze inloopavond meer aan de hand van een zestal borden. Op deze borden was beknopte informatie te lezen. Ook konden aanwezigen met hun vragen terecht bij Niels en Ramón van Van Groningen Sloopwerken.


Het doet ons pijn om een groot deel van de gebouwen te moeten slopen, maar gelukkig komt er iets moois voor terug. We kunnen niet wachten om Viertien te zien! Naar verwachting wordt het eerste gebouw in 2025 voltooid.


Deze borden uit de presentatie vind je hier.


Via onze website blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wil je de ontwikkelingen graag direct in je mailbox ontvangen? Laat het ons weten via hallo@viertien.nl.


Comments


bottom of page