top of page

De volgende stap

Weer een nieuwe stap is gezet! De bouwvergunning voor gebouw C is onherroepelijk. We kunnen beginnen met het realiseren van dit meest zuidelijke gebouw van Viertien. We hopen dit najaar te beginnen met sloopwerkzaamheden. In het voorjaar van 2024 verwachten we te beginnen met de bouw. Het nieuwe gebouw komt, na overleg met omwonenden, verder naar achteren te liggen. Daarmee houden we de afstand tot aan de weg, de gevels en de andere kant zo maximaal mogelijk.


Op dit moment zijn we in gesprek met verschillende aannemers. De precieze bouwplanning en -aanpak van gebouw C zijn daarom nog onduidelijk. De concrete aanpak van de afbraak en bouw wordt gecommuniceerd zodra die bekend is. Voor we starten komt er natuurlijk een contactmoment waarin we deze planning toelichten en de buurtbewoners kennis laten maken met de uitvoerende aannemer.


Via onze website blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wil je de ontwikkelingen graag direct in je mailbox ontvangen? Laat het ons weten via hallo@viertien.nl.

Comments


bottom of page